L’Ajuntament menteix

" Al nou govern municipal, si així ho desitja, els hi ensenyarem molt amablement les resolucions de la llarga trajectòria judicial que portem arrossegant", diu Feliu

Poques vegades la política deixa de sorprendre'm. Malauradament més vegades per mal, que per bé. El cas és que fa pocs dies em va deixar perplex un cartell just a l'entrada a Torre Negra, a la plaça del Rotary. Aquest cartell té la funció de situar els caminants el punt on es troben exactament il·lustrant un mapa que contextualitza la zona i senyalitza les rutes que es poden fer a peu. Fins aquí cap problema.

 

Resulta preocupant que el departament d'urbanisme de l'Ajuntament de Sant Cugat pugui plantar aquest cartell indicant que el punt en concret és l'inici del Parc de Collserola, quan realment no ho és. És preocupant, a més a més, perquè l'Ajuntament amb aquest simple servei informatiu -fraudulent, tot s'ha de dir- a la ciutadania està passant per alt amb tota irresponsabilitat les resolucions del TS i el TSJC del 2014 i 2012 respectivament, que sentenciaven entre altres coses, que els terrenys que pertanyen a Torre Negra no formen part del Parc de Collserola.

 

Demanaria als responsables d'urbanisme i mobilitat de l'Ajuntament de Sant Cugat -la regidoria i els tècnics- a no ser que vulguin retirar el cartell, substituïssin el títol actual del cartell pel qual pertoca.

Els portaveus del consistori poden dir que ha estat un error tècnic o una confusió, o el contrari, que realment no estan equivocats. Al nou govern municipal, si així ho desitja, els hi ensenyarem molt amablement les resolucions de la llarga trajectòria judicial que portem arrossegant durant anys, però els hi demanaria per avançat que facin el favor de ser curosos i no enganyin a la gent.

 
 
Comentaris

Destaquem