L'alcaldia accidental, una gran experiència

'Durant aquest període he pogut visitar i fer el seguiment d'algunes obres i projectes que són força representatives de l'acció de govern del nostre mandat'

Aquesta setmana he tingut el gran privilegi d'exercir d'alcalde accidental en substitució de la nostra alcaldessa Mireia Ingla. Durant aquest període he pogut visitar i fer el seguiment d'algunes obres i projectes que són força representatives de l'acció de govern del nostre mandat.En primer lloc, vam despatxar amb l'inspector en cap de la Policia Local, per saber de primera mà com ha anat la seguretat durant aquest període estival. El balanç ha estat molt positiu i estem molt satisfets. Malgrat tot, no podem abaixar la guàrdia, mentre hi hagi un sol delicte sempre estarem pendents. La seguretat és una prioritat del nostre govern.

Una altra gran prioritat és l'habitatge. Hem visitat les obres de dos projectes en fase final de construcció. Per un costat, les Cases dels Mestres a La Floresta, una experiència emblemàtica d'habitatges cooperatius amb part d'autoconstrucció, de la que n'estem molt orgullosos, i per un altre, la construcció en fusta de 60 habitatges de lloguer al c/ Jeroni Pujades, que ben aviat podrem iniciar el procés d'adjudicació i lliurament de claus.

Entre altres coses, hem visitat la torre de vigilància del Parc de Collserola a La Floresta i hem comentat amb els responsables del parc el balanç de la campanya d'incendis de l'estiu i l'operatiu de prevenció i vigilància que tenen organitzat.

Hem acabat la setmana a l'estació dels FGC de Sant Cugat, per explicar la feina que estem fent per tal que el futur túnel ferroviari entre Sant Cugat i Barcelona inclogui el soterrament de vies del centre amb el corresponent guany per la ciutat d'un nou espai cívic, millorant així la qualitat de vida de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem