Aldo Ciprian

"L'Aldo Ciprian no s'assembla al nostre polític imaginari. És empresari, ha construït una exitosa política professional"

Us demano que feu un exercici amb mi. Agafeu paper i boli. Tanqueu els ulls durant 30 segons, i tracteu d'imaginar un polític estereotípic. Com us l'imagineu? Ara, obriu els ulls i escriviu al paper quins trets característics heu pensat del polític.

Probablement, el nostre polític imaginari és una persona que porta tota la vida en política, va començar a les joventuts del seu partit i ha anat "escalant". És probablement una persona sense experiència professional, mai ha pagat una factura ni cobrat una nòmina, tota la seva vida ha cobrat un sou públic. El polític que heu imaginat és probablement també una persona que està ficada en política no per servir als ciutadans, sinó per servir-se a si mateix.

La setmana passada es va presentar Aldo Ciprian com a alcaldable de Ciutadans per a les eleccions municipals de 2023, i us puc ben assegurar que poc se n'assembla al nostre polític imaginari. L'Aldo és empresari, ha construït una exitosa política professional i va entrar a Ciutadans el 2006 perquè volia canviar les coses a Catalunya. Des que està a l'Ajuntament, ha presentat mocions i propostes per millorar la vida dels santcugatencs, fugint de la política nacional i autonòmica que alguns volen impostar al ple municipal. L'Aldo trenca amb els estereotips de polític. I és que necessitem més Aldos, i menys polítics imaginaris.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem