Alternatives animalistes part 1

'Tots treballen pel benestar i la conservació dels animals rescatats oferint-los una segona oportunitat de tenir una vida més digna i lliure de patiment'

Tornen els caps de setmana per sortir amb la família, sabeu que a Catalunya i hi ha alternatives animalistes en les quals els animals no estan engabiats, apartats del seu hàbitat natural o usats per a fer espectacles? Tots treballen pel benestar i la conservació dels animals rescatats oferint-los una segona oportunitat de tenir una vida més digna i lliure de patiment.

Per veure primats podeu anar a Fundación Mona on els recuperen del maltractament d'haver estat artistes de circ, de televisió, models de publicitat o fins i tot mascotes. Per veure animals marins a CRAM on cetacis, tortugues i aus marines són rescatades i un cop recuperades són reintroduïdes al mar en el menor temps possible. Per veure èquids a Fundació Miranda on rescaten i recuperen cavalls que viuen situacions difícils, de maltractament, isolament o abandonament. Faciliten la seva vida en ramat i llibertat, en grans espais naturals. Per veure amfibis i rèptils al CRARC on veureu tortugues, granotes, llangardaixos, serps i salamandres.També acull un nombre important fauna exòtica, fruit del comerç legal o il·legal, com cocodrils, iguanes o pitons. L'espai Món La Bassa és un santuari per als animals que rescata i acull animals abandonats o de centres d'experimentació i explotació. Hi ha oques, gallines, ovelles, cabres, porcs... La Bassa no és un ZOO, els animals que viuen aquí són lliures i protegits.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem