Una altra La Floresta és possible

'Un dels trets remarcables de La Floresta és la seva diversitat humana, l'orgull de pertinença i la voluntat de participar en allò que ens afecta com a veïnes i veïns'

Les preocupacions que tenim a La Floresta són sens dubte comunes a molts altres indrets del país. Ens preocupa la situació de l'habitatge perquè molta gent ha de marxar. Ens preocupa l'urbanisme, perquè l'entenem com una manera d'organitzar allò que ens és comú. Ens preocupa l'educació i la cultura com a maneres d'enriquir el teixit social del barri. Ens preocupa la nostra gent, grans, petits i joves perquè formem part d'una comunitat de persones que compartim un mateix espai.

Els darrers anys hem viscut un procés d'apoderament veïnal. Hem engegat espais de participació en el Consell de Barri, superant la fase de denúncia tradicional per fer de la proposta la voluntat de participar en la transformació comunal. Han estat anys de treball remarcables, però amb un saldo molt pobre, raó per la qual la lluita per disposar d'una major capacitat de decisió ha anat prenent forma de la mà de la plataforma +Autogovern per a La Floresta, que després de gairebé tres anys de treball ha presentat la proposta de creació del Consell del Poble de La Floresta.

Entenem La Floresta com un espai del comú, com un espai de compromís i d'implicació per fer valdre allò que col·lectivament considerem un dret. Creiem alhora que els espais institucionals han de ser una continuació dels espais socials. Sempre hem dit que una altra La Floresta és possible perquè un altre Sant Cugat és possible.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem