Un altre Nadal

'De fet, són dies que si hi passeges per places i carrers, a poc a poc, es pot gaudir de la màgia feta d'aromes, sons i colors que es respira en l'ambient'

Cada any, quan arriben aquestes festes perdem una mica el món de vista. Ens envaeixen els sentits, la música, els colors, els aparadors de les botigues carregats de tota mena d'objectes que fan anar i venir a la gent per complir amb les obligacions, que, sense que ens n'adonéssim, ens han imposat. I encara que les festes de Nadal, amb els anys han anat perdent la seva essència, per convertir-se en una muntanya de regals per grans i petits, la llum dels carrers engalanats i les acolorides estructures de ferro, cada vegada més competitives i altes, que en diuen arbres de Nadal, provoquen en nosaltres una sensació de plenitud de vida diferent de la resta de l'any.

De fet, són dies que si hi passeges per places i carrers, a poc a poc, es pot gaudir de la màgia feta d'aromes, sons i colors que es respira en l'ambient, i per sort, no s'ha esborrat la il·lusió de les reunions familiars, que aconsegueixen asseure a tota la família al voltant de la taula en aquest dia tan assenyalat; que la guarnirem amb estovalles guardades per l'ocasió, les meves són tan antigues que al bell mig dels delicats brodats de gallarets vermells amb tiges verdes, el temps els hi ha fet foradets. Així doncs, acompanyarem el parament amb plats decorats i les copes més fines que tinguem de cristall de festa, i ens mudarem per gaudir de l'àpat d'aquesta jornada. Tot plegat ens farà oblidar que el pare Noel, que no és gaire amic meu, no és el que ens porta els obsequis.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem