Amazon, el nou mercat de pagès

"Les furgonetes de repartiment tenen un horari definit que han de complir i uns impostos a pagar"

Era un dissabte al matí, amb la plaça Sant Pere buida, desèrtica. Sota l'atenta mirada de la vergonyosa pancarta de l'Ateneu recordant al públic que el Mercat de Pagès s'ha desplaçat a la rambla del Celler, arriba una furgoneta retolada oficial d'Amazon i es para al bell mig de la plaça. Després d'uns minuts de quietud, comença a arribar gent i el conductor baixa, obre una porta lateral i comença a entregar paquets al personal.

Si no ho veig, no ho crec. Les furgonetes de repartiment tenen un horari definit que han de complir i uns impostos a pagar. Els veïns, comerços i restauradors paguem religiosament els nostres impostos i complim totes les normatives. Però i aquesta gent què es pensen que són? Amb quin dret utilitzen aquest espai?

 

Ens han fotut el Mercat de Pagès i ens l'han substituït per una plataforma de recollida d'Amazon, aquests monstres que acabaran menjant-s'ho tot amb els ulls grossos de tothom.

Estem tips de tant engany. Marxa el Mercat de Pagès i el govern de la ignomínia ho justifica per unes obres que ja fa setmanes que han acabat. Ens asseguren que tornaran, amb la connivència de l'Ateneu, que potser alguna cosa ens hauria de dir a part d'unes bones paraules del seu president al Facebook.

Però és que durant aquestes setmanes, ens han colat el nou despropòsit com és la Zona de Baixes Emissions, que suposa implementar un pla de restriccions en l'accés a la zona afectada que encara empitjorarà la greu situació del comerç del centre i afavorirà novament als centres comercials que queden fora del perímetre.

Entre els polítics i Amazon, acabaran amb el comerç del centre.

 
Comentaris

Destaquem