Amb el nou Consell de Barri, nous espais de participació

A la Floresta ja hem viscut dos consells de barri amb la presidència de la CUP, i els canvis ja es poden començar a veure

Aquests canvis s’estan plasmant, principalment, a través de les comissions de treball que es van crear a partir d’aquesta nova etapa. Els resums de les trobades d’aquestes comissions els podreu trobar a la nova web del Consell de Barri, on podem veure que les veïnes i veïns de la Floresta volem treballar molts aspectes que ens afecten i volem millorar.

Alguns d’aquests aspectes, són:

  1. Comissió de Cultura. Aquesta comissió vol treballar un catàleg d’artistes i creadors de la Floresta. També, per la gran quantitat d’activitats culturals que hi ha a la Floresta, faran una agenda cultural perquè les activitats no es trepitgin i tothom les pugui gaudir.
  2. Comissió de Patrimoni i Memòria. D’aquesta comissió sortiran persones que començaran a treballar el centenari de la Floresta, que serà l’any 2019. També es vol fer un museu virtual, on es pugui anar guardant documents de la història i els personatges de la Floresta.
  3. Comissió Educativa de Barri. Una de les comissions on han participat més entitats. Es vol crear un consell d’infants, recuperar l’espai jove de la Floresta i crear un espai d’estudi proper a la zona de les pistes.
  4. Comissió de Medi Ambient. Un dels aspectes que aquesta comissió vol treballar i solucionar és la contaminació lumínica i sonora; posant èmfasi en dos punts que provoquen aquesta contaminació, com són el peatge de l’autopista i els Ferrocarrils de la Generalitat. També, des d’aquesta comissió, ja s’ha convocat una xerrada amb especialistes per parlar entre tots del “senglar a la Floresta”. El divendres 1 d’abril, tenim aquesta cita al Casino de la Floresta, on un veterinari, dos biòlegs i el regidor de Medi Ambient, ens faran una introducció d’aquest tema, just abans del debat que tindrem entre tots.
  5. Comissió d’Urbanisme i Mobilitat. Volen treballar per aconseguir que la Floresta sigui zona 1 del sistema tarifari integrat dels TMB. També es vol treballar en el projecte d’aconseguir que la baixada de Can Llobet sigui de vianants.
  6. Comissió d’Equipaments. Fer un inventari dels equipaments municipals que tenim a la Floresta i tenir accés als equipaments municipals, fora dels horaris de l’Ajuntament.

Ara hem de veure resultats de tota aquesta feina i serà gràcies a tots que ho podrem aconseguir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem