Amb la mirada posada en Sant Cugat

Està demostrat que amb unes bones polítiques d'ocupació baixa la demanda considerablement dels altres serveis assistencials

I quan diem Sant Cugat ens referim als seus barris als seus districtes i a Valldoreix. Tots conformem aquest bonic municipi abraçat per Collserola de l'entorn metropolità i les terres vallesanes. Però més enllà d'aquesta mirada a vista d'ocell quan la trepitgem ens adonem de diferents circumstàncies que cal millorar, i molt.

No ho diem els i les socialistes, ho diu la ciutadania, la gent que ens para pel carrer, que ens envia missatges, que ve al ple municipal a queixar-se, que escriu articles als mitjans, que participa en tertúlies i intervé en televisions i ràdios. Els partits no deixem de ser una cadena de transmissió i posar sobre la taula aquells aspectes que preocupen i que hauria de ser la màxima preocupació de qui governa: l'ocupació, la seguretat, la mobilitat i l'habitatge. Algunes d'aquestes qüestions són més ràpides de resoldre que altres, però si no ens hi posem, mai aconseguirem la fita. Està demostrat que amb unes bones polítiques d'ocupació baixa la demanda considerablement dels altres serveis assistencials.

És obvi que mai tindrem una plantilla de Policia Local si no ens hi posem a treballar immediatament. I no obtindrem resultats en matèria d'habitatge o si no fem una aposta decidida i no perdem oportunitats negant pressupostos que ens haguessin pogut ajudar molt. I si en comptes de proposar millores de mobilitat, ens enfrontem i poc avançarem. Per això cal fer foc nou, i deixar que altres amb una mirada diferent i nova la millorem només en la mirada posada en Sant Cugat i per Sant Cugat. Cal que els vicis de tants anys de govern s'airegin i que la frescor d'un nou govern assumeixi el repte d'aconseguir aquestes fites.

 
Comentaris

Destaquem