Amistat a prova

'Quan passem un moment difícil és quan podem distingir clarament quins són els veritables amics, que estan sempre al teu costat, d'aquells que no ho són tant'

Una pràctica molt habitual en les empreses d'avui en dia és el control de qualitat. Aquest procés s'aplica a àmbits molt diversos. Per exemple, si tenim una empresa de congelats, haurem de verificar que durant tot el procés de congelació, empaquetat i distribució no es trenca la cadena de fred.

Els controls de qualitat són necessaris per assegurar que allò que anunciem sobre el nostre producte realment sigui així. En les nostres relacions personals també tenim "controls de qualitat" que ens ajuden a valorar la profunditat de l'amistat: són les dificultats de la vida.

Quan passem un moment difícil és quan podem distingir clarament quins són els veritables amics, que estan sempre al teu costat, d'aquells que no ho són tant. En la malaltia, per exemple, és quan es veu fins a quin punt t'estima la teva parella. Segurament tenim poques persones que passin aquests controls de qualitat, i aquestes són les relacions que hem de cuidar més.

Avui pot ser un bon dia per trucar-los i agrair el seu amor. En el meu cas tinc la sort de tenir molts bons amics. De tots ells, n'hi ha un, Jesús, que és qui ha superat tots els controls de qualitat de la meva vida, encara que jo l'hagi pogut fallar en alguns d'aquests moments.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem