Angoixa

Article d'opinió de Ciprian analitzant l'angoixa dels pares davant els primers casos de COVID-19 dels infants en les escoles

Divendres a la tarda, comunicat del col·legi confirmant que un dels companys del teu fill - que fa una setmana que no va a l'escola - és positiu en COVID-19 i que el CAP i els Serveis de Vigilància Epidemiològica es posaran en contacte per determinar la prova PCR que condicionarà el futur de les famílies.

Passen els dies i ningú es comunica amb tu, mentre repasses els contactes que ha tingut el teu fill durant la setmana. Decideixes anar d'urgència a l'Hospital General perquè ets conscient que un diagnòstic ràpid pot tallar la cadena de propagació i, per què no, determinar la vida i la mort dels teus familiars.

La presa de mostres triga menys d'un minut mentre l'espera s'allarga més de dues hores davant el pas continu de nens tossint descontroladament sense mascareta. Angoixa. Et preguntes per què la Generalitat no utilitza unitats mòbils de professionals per prendre mesures a les aules o no es contracta a un dels laboratoris de Sant Cugat per analitzar en 24 hores els PCR dels 25-30 alumnes de cada classe.

I llavors recordes que fa molt de temps que ERC destrossa la sanitat pública amb els seus nefastos consellers. Que el pròfug de la justícia, el Sr. Comín, va condemnar a la ciutat - amb l'aprovació de la nostra actual flamant alcaldessa- a desplaçar-se a Terrassa per rebre atenció sanitària a la Mútua després de cancel·lar els convenis amb la privada. O que l'actual conseller d'Educació, el Sr.Bargalló, condemna a més de 20.000 nens a educar-se en barracons, herència -diuen- de convergents i socialistes.

Einstein va dir "si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix". És de veritat ERC la "nova" solució als problemes del S.XXI?

 
 
Comentaris

Destaquem