L'any 2021, apostem per la sororitat

'El vincle de solidaritat entre les dones és una peça fonamental en la lluita per l'empoderament femení'

Acabem de deixar enrere un any en què el món sencer (literalment), s'ha vist afectat per la mateixa tempesta. Ens ha plogut a tots per igual. Mirant cap a l'horitzó, ens agradaria donar protagonisme a la sororitat en aquest primer article de l'any.

La col·laboració serà, més que mai, la clau que ens obri les portes per avançar. El vincle de solidaritat entre les dones és una peça fonamental en la lluita per l'empoderament femení. Fomentar la germanor entre les dones no pot ser imposada, però si es pot motivar i encoratjar implementant accions i polítiques adequades. 

Les empreses que apliquen una sororitat es beneficien d'una major productivitat. Quan el suport entre les dones és honest, desinteressat i es produeix d'una manera innegable es té un major èxit en els negocis. Les dones ens donem suport d'una manera que, juntes, ens fa molt més fortes i, com a conseqüència, arribem més lluny.

El gener és per tradició el mes dels nous propòsits. A la llista podem posar la sororitat sense cap dubte. Anar tots/es a una, farà que hi hagi un canvi real. Ara més que mai ens veiem abocats al canvi. Soles o sols ens serà més complicat.

Donem la benvinguda al 2021 i a la sororitat.

 
 
Comentaris

Destaquem