L'any acaba, la lluita continua

'Les joves seguirem on sempre, a primera línia, organitzades, juntes i combatives, fent front a aquest sense sentit que ens vol cada vegada més disgregades, més soles, més desorganitzades'

Acaba un any més on Sant Cugat ha estat ple de lluita. Hem aturat desnonaments amb el Sindicat de Llogateres, hem omplert el poble de vida i autogestió amb el Quinto i la Festa Major Alternativa. Hem passat un 25N, un 8M i un 11S més on hem sortit al carrer per recordar perquè seguim dempeus, hem vist una de les mostres de solidaritat més grans cap al Poble Palestí... Podríem seguir enumerant totes les victòries i expressions de lluita a la ciutat del darrer any, però, per sort o per desgràcia, l'extensió d'aquest article no ens ho permet.

Sabem, que l'any que ha de venir seguirà sent un any de lluita, que ens queda molta feina a fer, que el poble palestí segueix massacrat i ocupat, que la violència masclista segueix augmenten, que les diferents nacions que integren l'Estat Espanyol segueixen oprimides i amb risc de desaparició, que Sant Cugat segueix sense ser una ciutat de totes i per a totes (i això l'actual govern ho té molt clar.)

Les joves seguirem on sempre, a primera línia, organitzades, juntes i combatives, fent front a aquest sense sentit que ens vol cada vegada més disgregades, més soles, més desorganitzades. Per un 2024 encara més ple de lluita, us esperem als carrers, casals, ateneus i assemblees. Ens veiem, com sempre, al costat dels bons.

Als Països Catalans, el Jovent seguem Arran.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem