Any nou, mitjà nou

En moments de canvis constants, pel que fa a la manera de comunicar i arribar a la ciutadania, és una aposta interessant

Tot just vaig pujar al tren del DIARI i el TOT fa un any. Durant aquest temps he pogut formar part d’aquest mitjà (el DIARI) aportant el meu granet de sorra, ja fos amb els reportatges que he fet per l’“A Fons” o amb temes del cap de setmana que s’han publicat al DIARI. I dic granet de sorra, perquè un any no és res al costat d’aquests 23 anys que cada divendres el DIARI ha sortit als quioscos de Sant Cugat.

Durant aquest temps he pogut veure l’esforç, la il·lusió i l’estima que tant companys de feina com lectors i amants de la premsa tradicional hi han dipositat i, per tant, entenc que a molts d’ells els surti ja la malenconia quan encara no ha desaparegut del tot.

Amb aquest escrit m’agradaria, a banda de felicitar i agrair com a periodista i com a ciutadana l’existència d’aquest mitjà durant tants anys, els anys de canvi del nostre petit poble, desitjar que el canvi que ara ens ofereix Totmedia sigui tot un èxit. No deixa de ser un repte per a nosaltres, els treballadors, canviar un producte, el producte estrella de la casa. Però estic segura que el mateix esforç i il·lusió posats al DIARI ara els trobareu al nou TOT.

En moments de canvis constants, pel que fa a la manera de comunicar i arribar a la ciutadania, és una aposta interessant veure el resultat d’aquesta nova etapa. I estic segura que serà un èxit perquè les ganes de seguir informant amb qualitat no hi falten. Ara només falta que vosaltres, els lectors, pugeu a aquest nou tren que el TOT agafarà al gener.

Un tren que anirà a tota màquina, carregat de professionalitat, esforç, informació local i d’uns treballadors amb moltes ganes que tots els lectors en seguiu el ritme. Per acabar, i com estem en l’època que se’ns permet fer llistes de desitjos, espero que el 2016 vingui carregat de bones notícies per a la ciutat i els seus ciutadans.

 
Comentaris

Destaquem