Un any més al vostre servei

"Tenim ganes de desenvolupar els projectes i programes que ens va inspirar el pacte de govern fa dos anys"

Benvolgudes i benvolguts conciutadans, hem deixat enrere un any plegat d'incògnites condicionat per la pandèmia. Un any que tot i la COVID hem pogut gestionar amb èxit els recursos de l'Ajuntament per mitigar els seus efectes en la ciutadania, en el teixit empresarial i en la prestació dels serveis municipals, mai s'havia fet tant. Tenim molts reptes per l'any que tot just acaba de començar.

Tenim ganes de desenvolupar els projectes i programes que ens va inspirar el pacte de govern fa dos anys: posant l'accent en l'agilització de tràmits de la nostra administració, en l'educació, en la mobilitat... en inversions fruit de les nostres propostes, reforçant els serveis que es van veure afectats per les retallades i la manca de previsió dels anteriors governs. Estem esmerçant recursos com no s'havia fet mai fins ara, per donar cobertura a tots els barris i districtes, per millorar i adaptar els nostres serveis municipals a la nova realitat i al creixement de la ciutat, posant-la al dia, més sostenible, més feminista, igualitària i equitativa, posant al centre de les nostres polítiques a les persones.

Vull adreçar-vos un missatge d'il·lusió i optimisme, de serenor i tranquil·litat perquè el govern en el qual participem els i les socialistes creiem i practiquem els valors pels quals estem en política, i veiem reforçat el nostre treball dia a dia, teixint ponts de diàleg i consensos que ens ajuden a dur a terme les millors opcions per facilitar la vida a la ciutadania, amb responsabilitat, coherència i pel bé comú, fixant-nos sempre en el bé de la ciutat.

Volem desitjar-vos el millor, ens teniu al costat, un any més al vostre servei.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem