Aparteu-vos, florestans!

'La idea brillant surt dels tècnics d'esports de l'ajuntament aprofitant el buit de poder entre el govern sortint i l'entrant'

La majoria dels santcugatencs no han vingut mai a La Floresta. No se'ls hi ha perdut, res, diuen. Però, ai las! Ara resulta que els clubs esportius de Sant Cugat han crescut tant, massa, és obvi, que es veu que no en tenen prou amb el Pav. 1, el Pav. 2, el Pav. 3 i la nova Guinardera, que han de venir a les pistes de Can Llobet, i fer fora l'Olimpyc Floresta FS que al seu torn, haurà d'anar a entrenar a Les Planes.

La idea brillant surt dels tècnics d'esports de l'ajuntament aprofitant el buit de poder entre el govern sortint i l'entrant. Ara per fi alguns santcugatencs coneixeran La Floresta, empesos això sí, per una necessitat imperiosa, ai ves per on! Per això sí que se'ns té en compte. Només se'n recorden de Santa Bàrbara quan plou!

Tenien un problema. I n'han creat dos, o tres. Per què els veïns de Les Planes... On aniran? Al centre? No, oi? Quins acudits! I si els que necessiten espai anessin directament a Les Planes? Allà dalt? Sí, home! "Som del centre, nosaltres!", deuen dir. "On s'és vist? Com a màxim, màxim, ens desplaçarem fins a La Floresta, que ja és prou exòtic!". A més, resulta que els cal un pavelló tancat i el de Les Planes no ho és. En canvi, l'Olimpyc sí que pot prescindir d'un pavelló com cal? Un altre misteri!

I una pregunta: "Si un any, l'Olimpyc necessités anar a la Guinardera, al Pav. 1, 2 o 3, que també són municipals...?" Encara riuen a l'Ajuntament. Aparteu-vos, florestans! Que un altre dia que els manqui un altre servei, ens tornaran a fer fora de casa nostra!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem