Ara és l’hora d’ERC Sant Cugat!

Ho publicava el TOT: si en lloc d’haver-se celebrat les eleccions europees haguessin tingut lloc les eleccions municipals, previstes per al maig del 2015, CiU les hauria guanyades amb 8 regidors, seguida d’ERC amb 7

És a dir, Mercè Conesa necessitaria el suport explícit de Mireia Ingla per seguir en el càrrec d’alcaldessa de Sant Cugat.

Què vull dir amb tot això? Que alguna cosa està canviant en la política local. Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Cugat ha passat de ser un partit que va perdre la representació al Ple l’any 2011, a un que diumenge es va consolidar en la segona plaça a la nostra ciutat i que aspira a un gran resultat el maig de l’any vinent. Tot i així, per a un gran resultat cal un gran acte inicial. Doncs sí, i el tenim. Dijous 5 de juny, a les vuit del vespre, al Teatre-Auditori de Sant Cugat, ERC Sant Cugat presenta l’alcaldable, Mireia Ingla, amb la presència del candidat de la formació, Oriol Junqueras.

A tots els de la formació i a mi mateix, ens faríeu molt feliços que hi assistíssiu. És molt important per a nosaltres que ens puguem explicar. Volem que conegueu el nostre projecte per a la ciutat, us volem escoltar i, òbviament, us volem convèncer per tal que aposteu també per al nostre model d’esquerres. Tant se val a qui voteu, l’acte és obert a tothom.

Faig la crida, doncs, a una alta participació a la presentació, que de ben segur serà interessant, profitosa i emotiva. La importància, per tant, recau en la difusió màxima de les nostres propostes. Personalment, crec que per anar a votar s’ha de tenir el màxim d’informació possible i que un esdeveniment d’aquestes característiques requereix un reservat a l’agenda.

Ara més que mai, no es pot perdre l’oportunitat d’escoltar la Mireia i l’Oriol perquè, si els vots segueixen anant en la mateixa direcció, la primera serà la cap de l’oposició al Ple santcugatenc i el segon el proper President de la Generalitat. I dijous tindrem l’opció d’escoltar dues personalitats que tenen molt a dir a nivell local i a nivell nacional.

Segueix @marctolra96 a Twitter.

 
Comentaris

Destaquem