Ara és el moment... Aprofitem-lo

'Segur que han fet algunes accions positives, només faltaria -no oblidem mai que amb els nostres diners!- però jo diria que molts més nyaps que encerts'

Sí. Ara és el moment. El moment perquè ens escoltin. El moment perquè es faci tot allò que ens van prometre i que no s'ha fet. El moment perquè es compleixin aquelles accions que ens van ajudar a decidir el vot i que, moltes d'elles, han quedat en un sac més que buit. Un sac amb teranyines. I és el moment, no perquè sigui setembre, sinó perquè, ai... tenim eleccions a 9 mesos vista!!!

Només cal fer un repàs, escoltar una mica i llegir el què es comenta a les xarxes. De la brutícia creixent, a les rates (mai n'havia vist tantes); de la "naturalització" dels parcs (o dit d'altra manera, no fem res, que la natura faci) a la deixadesa (amb totes les seves conseqüències i perills per, sobretot, gossos i nens); de les voreres intransitables (us proposo que agafeu una cadira de rodes o, senzillament un cotxet, i proveu d'anar per algunes voreres); d'experiments d'anelles verdes que són més contaminants que ecològiques; de l'incivisme que creix per la poca autoritat; de l'habitatge social que no s'ha fet... I no parlem de carrers que estan a punt de foradar-se (literalment), perquè hi ha zero manteniment i algun dia tindrem un sotrac; o de manca d'arranjament de tants carrers i places, on cada dia cau algú posa la consegüent demanda a l'Ajuntament.

Sí, ara és el moment. Perquè ara sí que us escoltaran... Han tingut gairebé 4 anys per complir amb allò que van prometre. Segur que han fet algunes accions positives, només faltaria -no oblidem mai que amb els nostres diners!- però jo diria que molts més nyaps que encerts. No, no estic gens contenta amb aquest consistori, però confesso que aprofitaré que és el moment en què, potser sí, faran cas d'algunes de les reclamacions ciutadanes que portem reclamant tant de temps. I segur que hi haurà qui es posarà content i només recordarà la feina feta dels últims mesos. Jo no.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem