Arcadi: Com estàs?

És clar que el que sorprèn és l'humiliat, l'enteresa, la dignitat i el valor que sempre l'han anat acompanyant al llarg de la seva vida

El passat dilluns, 15 de febrer, vàrem coincidir en la visita a l'Arcadi Oliveres, un grup ampli d'antigues col·laboradores l'equip de treball de la UNIPAU. Va ser una reunió distesa i com sempre molt agradable, ja que l'Arcadi mai té un no per a ningú. Cal dir que té la sort d'estar amb la Janine, companya i dona inseparable, sempre al seu costat, discretament però apaivagant els excessos de generositat de l'Arcadi.

Vàrem parlar de tot i més, i ens va dedicar el seu últim llibre que ha sortit editat, Paraules d'Arcadi La seva disposició a compartir conversa va estar presidida per un nostre: Com estàs?, d'obligada resposta que la vaig trobar d'una generositat immensa, "Bé... Excepte els vespres que tinc les molèsties emprenyadores... La veritat és que estic molt feliç de les mostres de solidaritat i amistat, cosa que em sorprèn molt."

És clar que el que sorprèn és l'humiliat, l'enteresa, la dignitat i el valor que sempre l'han anat acompanyant al llarg de la seva vida.

Gràcies, Arcadi pel teu mestratge.

 
 
Comentaris

Destaquem