Ja han arribat els Reis i les vacunes

'També han arribat, encara que no de l'Orient, les vacunes contra la pandèmia, que han generat més alegria que els regals dels mags perquè semblava que tot ho havien d'arreglar en un tres i no res'

Doncs sí, ses Majestats d'Orient van arribar el dia i a l'hora que tocava, malgrat els mals presagis, les restriccions, els tancaments i tots els entrebancs que han envoltat aquestes festes. També han arribat, encara que no de l'Orient, les vacunes contra la pandèmia, que han generat més alegria que els regals dels mags perquè semblava que tot ho havien d'arreglar en un tres i no res. Però vet ací que la realitat és més dura: han arribat més tard del que s'esperava i no en la quantitat que calia; tot plegat ha fet que la il·lusió de la seva arribada s'hagi convertit en un motiu més de desconfiança i mal estar per la ciutadania.

Però la malfiança de la ciutadania va més enllà de les vacunes i de la seva eficàcia. Sembla clar que som capaces de comprendre el que se'ns diu si ens ho expliquen de forma clara i entenedora i en canvi el que se sent pel carrer, majoritàriament, és que les normes que rebem són confuses, sense lògica i fins i tot contradictòries en molts casos. Si no ens hem de moure de casa, cal dir-ho clar i no pas embolicar-se on podem anar i on no i a quines hores sí i en d'altres no. No podem sortir del municipi, així que, atenció, no sigui que tot caminant posem el peu a Cerdanyola o a Rubí. I per no parlar dels pobles molt petits de Catalunya, que no tenen ni una trista botiga on anar a comprar; així que han de triar entre complir la llei o passar gana.

I encara ens falta saber si el 14F votarem o no....

La conclusió de tot plegat ens porta a pensar que la ciència ha sigut més diligent que els polítics o els tècnics en posar a punt la vareta màgica que ens ha de salvar de l'atzucac.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem