Arrossada i magdalenes

'Aquests exemples ens recorden que la solidaritat no depèn de la quantitat sinó de la intenció i el cor amb què es fa'

M'agradaria compartir amb vosaltres dues històries solidàries a favor de Càritas: en una hi participa molta gent, en l'altra només dues nenes de 8 anys. Durant la festa major es fa el famós concurs d'arrossos que aquest any ha celebrat la seva 43a edició amb més gent que mai, amb 260 paelles i unes 5.000 persones. És un dia de molta festa i alegria, però els seus organitzadors sempre han volgut que també hi fos present la solidaritat, així que aquest any han donat 6.500 € dels beneficis del concurs per a Càritas Sant Cugat.

Més info: El Concurs d'Arrossos cuina el gran èxit de la Festa Major de Sant Cugat

L'altra història té com a protagonistes la Milena i la seva millor amiga, la Natalia. Els pares de la Milena participen en un programa de Càritas i la seva filla estava entusiasmada per buscar fons pel menjador social de Càritas a Sant Cugat, així que un diumenge van organitzar un esmorzar i un berenar solidari entre els seus veïns, venent magdalenes, croissants, llimonada, cafè... tot fet per elles. I mentre servien explicaven als seus veïns les necessitats de Càritas. L'endemà van entrar al Monestir i van dipositar 100 € en la caixeta vermella de Càritas. Aquests exemples ens recorden que la solidaritat no depèn de la quantitat sinó de la intenció i el cor amb què es fa. Moltes gràcies!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem