Els artistes i la solidaritat de la gent de Sant Cugat

'El resultat final depèn de la solidaritat de la gent de Sant Cugat que farà possible que sigui un èxit o no'

Aviat la nova edició del concert Música per a la solidaritat es farà realitat. El pròxim dia 10 d'abril, Diumenge de Rams, o primer cap de Setmana Santa, a les 19:00 en el Teatre-Auditori de Sant Cugat, més de 80 artistes de Sant Cugat ens oferiran un magnífic espectacle de música i dansa solidari. Tot el que es recapti de les entrades d'aquest concert va destinat íntegrament als beneficiaris.

Aquest any l'entitat escollida pèl Rotary Club ha estat Gilgal Solidari. Aquesta entitat rebrà el 90% i la Fundació Rotaria el 10% amb destí a ajudar els desastres de la guerra d'Ucraïna. Aquest concert anual, organitzat pel Rotary Club, necessita pràcticament un any de preparació. Ara estem en el tram final del procés i com sempre comento, estem en el més important per què el resultat final depèn de la solidaritat de la gent de Sant Cugat que farà possible que sigui un èxit o no.

Vull animar-te que vinguis al concert i sobretot a gaudir-lo. La teva presència i els teus aplaudiments són molt necessaris tant per l'entitat beneficiaria com per a tots els artistes que solidàriament interpretaran i ballaran per fer-nos fruir una bona estona el diumenge a la tarda. Aquests dies tots estem fent moltes activitats per ajudar a la gent que fuig de la guerra. Us vull demanar que ens ajudeu amb la vostra presència al concert a poder continuar ajudant a les entitats humanitàries locals que fa anys que estan fent una feina d'integració i acolliment al barri de Sant Francesc de la nostra ciutat. Ells també ens necessiten.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem