Atents a la primavera

'Hem de fruir més activament de la primavera i deixar-nos tocar pel seu impuls de vida i renovació!'

Dissabte de la setmana passada una persona amb la qual estava parlant em va fer notar la bellesa dels arbres que estan florint en els jardins del Monestir. En aquell moment em vaig adonar que se m'estava escapant la primavera. I és que molts cops estem massa "ben acostumats" a tenir tanta bellesa al davant que no tenim temps per aturar-nos per contemplar-la i fruir-la.

La primavera és un signe d'esperança, de renovació, de vida. Cada setmana els jardins canvien per la transformació dels arbres i les plantes que hi ha, cada cop es vesteixen de més verdor i de les diferents tonalitats de colors de les flors. Hem de fruir més activament de la primavera i deixar-nos tocar pel seu impuls de vida i renovació!

Molts de vosaltres ho feu, i el vostre entusiasme us porta a compartir aquell instant de bellesa amb les persones que estimeu a través d'una fotografia que recull la vostra mirada. Aquests dies de primavera coincideixen amb el temps de Pasqua en què celebrem la resurrecció de Jesús que és un triomf de la vida sobre la mort. Tots nosaltres desitgem una primavera en la nostra vida, així que us animo a contemplar-la i a demanar a Déu que també renovi i faci florir la vostra vida com la resurrecció de Jesús.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem