L’autenticitat: la nostra marca d’identitat

'Des de la Xarxa defensem la viabilitat de l’autenticitat com a distintiu de la nostra manera de dirigir les nostres empreses'

El reconeixement públic atorgat a la Xarxa de Dones empresàries i emprenedores (XDESC), per part de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès dins el marc de la I Nit del Teixit Econòmic de Sant Cugat, ens esperona a continuar treballant en coherència amb els  nostres valors. Un d’ells és l’autenticitat. Ser autèntica dins el món empresarial no sempre és fàcil. És evident que moltes de les accions que es prenen en l’àmbit empresarial venen marcades per xifres de vendes i marges de benefici que fa que sovint s’hagin de prendre decisions lluny de com una és. I això comporta un estil de lideratge que no és el nostre.

Des de la Xarxa defensem la viabilitat de l’autenticitat com a distintiu de la nostra manera de dirigir les nostres empreses. I la figura de l’empresària autèntica, com la líder humanista necessària per a qualsevol organització actual. En concret, defensem la figura de l’empresària autèntica com aquella que té en compte les notícies que li arriben del món exterior per millorar la vida dels seus col·laboradors; aquella que es comunica situant les persones al centre de tot, els dedica temps i els demostra que li importen; i sabem que una líder empresarial autèntica es coneix molt bé. Perquè sense conèixer-se un mateix és impossible liderar persones.

Així doncs, sí. Estem molt orgulloses del reconeixement obtingut, perquè al seu torn, és un reconeixement a totes les nostres sòcies. Dones empresàries i emprenedores. Líders autèntiques.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem