L’autobús que complica la vida

"La línia 7 no és una línia, són tres línies. Tres.", diu Víctor Alexandre

Sant Cugat té una línia d'autobús força conflictiva que genera disgustos i pèrdues de temps i de diners a moltes persones perquè té el número 7 dividit en A, B i C, i cada lletra segueix un itinerari diferent. La A va a Can Sant Joan, la B al Centre Comercial i la C a l'Hospital General, cosa que és en si mateixa un desgavell. Una conductora em comentava el nombre elevat de passatgers que, en arribar al final del trajecte, se li adrecen preguntant-li com és que aquell autobús no ha passat per un lloc concret i ella, molt amable, per cert, els demana excuses i els explica l'absurda configuració de la línia 7.

 

I és que la línia 7 no és una línia, són tres línies. Tres. I l'error de base, comès en una taula de despatx allunyada del carrer, va consistir a afegir-hi lletres divisòries en comptes d'atorgar un número diferent a cada itinerari. És a dir: L7, L8, L9. El problema és que, precisament perquè es tracta d'un error de base, els números 8 i 9 ja estan adjudicats i no es poden fer servir. L'únic que queda lliure, em comenta la conductora, és el 6. Tot i això, és clar, no n'hi hauria prou. Per això la pregunta és: no hi ha més números? Sant Cugat no pot posar tants números com vulgui als seus autobusos? Francament, la cosa faria riure si els problemes que genera l'errada no fossin tan enutjosos per als usuaris que els pateixen.

 

Em deia la conductora que els treballadors ja comuniquen les molèsties i les queixes que causa la línia 7 i que la resposta és que ho estan estudiant. Estudiant?! Benvolguts responsables del servei, l'únic que heu de fer és posar un número a cada línia. Un número! La resta és complicar la vida de la gent.

 
 
Comentaris

Destaquem