Autoquerella

Al final no era el 3, resulta que era el 4%. Almenys, aquesta és la comissió que Fèlix Millet, Jordi Montull i Convergència Democràtica de Catalunya se'n van endur de la construcció del PAV3 a Sant Cugat, per part de Ferrovial, segons la sentència del cas Palau.

147.000 euros per repartir entre tres. No està gens malament. El Cas Palau ja és prou apassionant i enrevessat per si sol, però ara s'hi ha afegit un gir de guió que si no fos perquè estem parlant de corrupció faria riure i podria ser un gag fantàstic del Polònia. L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, diu que està estudiant denunciar Convergència per haver-se quedat amb part de la comissió i haver embrutat d'aquesta manera el nom de la ciutat, a qui considera una "víctima" de tot plegat.

Però, és clar, a ningú se li escapa que Conesa, a banda d'alcaldessa de Sant Cugat, és l'actual presidenta del Consell Nacional del PDeCat (àlies la nova Convergència) i també va ser portaveu durant pràcticament un any de CDC, el partit que ara s'està plantejant denunciar. És el que es podria conèixer com una autoquerella. Curiós.

Conesa va explicar les seves intencions divendres durant un esmorzar informatiu, cinc dies després que es conegués la sentència del Cas Palau. Però l'espectacle, estigueu atents, serà avui. Aquesta tarda, al ple municipal, és quan té previst donar explicacions i, esperem, que concreti quines accions legals tira endavant l'ajuntament contra CDC, per haver tacat "'l'honorabilitat" del consistori. M'imagino la sala de plens plena de santcugatencs i sobretot l'oposició fregant-se les mans. Hagan juego, señores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem