Avanç de la temporada estable 15/16

'El Crèdit', el diumenge 31 de maig es representarà al Teatre-Auditori 10 anys després que féssim 'El mètode Grönholm' de Jordi Galceran

El Crèdit servirà per tancar la temporada 2014-15, i sembla que amb bona acollida per part dels espectadors/es. I la satisfacció dels públics és el que ens motiva per preparar, buscar i acollir els millors espectacles possibles per a la pròxima temporada 2015-16, i com a mostra d’això, aquest mes de maig farem un avanç de programació.

Joan Manuel Serrat tornarà al setembre al Teatre-Auditori amb Antología desordenada, un disc extraordinari que recopila 50 cançons escollides especialment per celebrar els seus 50 anys de carrera. L’any 2015 es compleixen 50 anys des de la seva primera aparició artística en públic. Va ser el 18 de febrer de 1965 a l’estudi Toreski de Ràdio Barcelona durant el programa matinal Radioscope. El cantautor celebra l’aniversari amb la presentació d’un disc quàdruple, Antología desordenada, en el qual l’acompanyen 31 músics.

Però també tenim per a la pròxima temporada un projecte que esperem sorprengui els nostres espectadors, que serà convertir durant un mes la platea del Teatre-Auditori en una Sala Cabaret, amb taules rodones, per gaudir d’una forma diferent els espectacles.

Així, del 9 d’octubre fins al 8 de novembre, la platea del Teatre-Auditori es convertirà en una sala format cabaret. Així, tindrem l’opció de veure els espectacles, còmodament, prenent una copa dins el teatre. Segur que serà una experiència única i un autèntic luxe que no et deixarà indiferent!

Vanesa Martín, Obeses amb la Banda Municipal de Barcelona, The Hole 1 i Carlos Latre són els noms que hem avançat d’aquesta programació diferent i complementària.

Durant el mes de maig també avançarem el cartell amb 30 grups catalans del Festival Petits Camaleons, que arriba a la 4a edició, i tots aquests espectacles es posaran a la venda per tal de poder adquirir les localitats amb previsió i antelació.

Els abonats i abonades però podran venir tranquil·lament a partir del dimecres 2 de setembre a adquirir els seus abonaments amb tots els avantatges que això suposa.

La voluntat és sempre oferir un servei de qualitat, una programació molt atractiva i poder arribar al màxim de públic possible. Amb aquesta idea treballem tot l’equip del Teatre-Auditori. Esperem ho puguin gaudir intensament!


Segueix @PTugues i @teatreauditori a Twitter.

 
Comentaris

Destaquem