Avís amb antelació

'Si al programa de Festa Major del Barri Monestir Sant Francesc de l'octubre percebeu que hi ha un descens de la quantitat d'actes no és perquè a les entitats ens hagi donat mandra'

Com sabeu les festes majors de barri es duen a terme entre els mesos de setembre i octubre, això vol dir una planificació prèvia de quines activitats es realitzaran i la contractació del personal i material perquè surti tot rodó. Us ben asseguro que no és gens fàcil i més la del nostre barri que inclou una de les rifes comercials més participatives de Sant Cugat. Perquè us feu una idea l'any passat més de 40 premis atorgats pels comerços a qui els hi agraïm profundament la seva cooperació. Això vol dir que s'ha de contactar, fer els vals, anar-los a recollir, en fi... molta feina. Sumeu la paella popular, els concerts... No us donaré la pallissa segur que m'heu entès.

Aquest any malauradament tenim bloquejada una partida econòmica de l'Ajuntament que es correspon a un terç del pressupost total. Aquest bloqueig l'arrosseguem des de fa un temps, per tant, no podem comptar amb aquests diners que servirien per a completar les activitats que s'havien desenvolupat fins ara.

El motiu d'aquesta opinió és avisar amb antelació que si al programa de Festa Major del Barri Monestir Sant Francesc de l'octubre percebeu que hi ha un descens de la quantitat d'actes no és perquè a les entitats ens hagi donat mandra, és que no disposem de pressupost.

Intentarem fer el possible perquè es noti el menys possible, però algunes mancances seran evidents. Hi ha coses que escapen del nostre control i una és aquesta; així i tot, esperem que vingueu, participeu i gaudiu de la nostra festa grossa feta amb tanta il·lusió, suor i esforç.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem