Balanç del 2019 a Volpelleres

"Els dos principals projectes pels quals estem apostant fort per a la millora de Volpelleres continuen a la mateixa situació", diu Valcarce

Pocs dies abans d'acomiadar-nos del 2019, toca fer balanç de l'assoliment dels objectius que ens plantejaven a l'Agenda Volpelleres 2019. Una pista: no estem contents.

Els dos principals projectes pels quals estem apostant fort per a la millora de Volpelleres, la rehabilitació de la Masia de Can Canyameres com a futur Casal de Volpelleres, i l'execució de la 1a fase de millora del Parc de la Guineu, continuen a la mateixa situació que fa un any. I el més preocupant és que, si el govern municipal no trasllada al 2020 la partida econòmica que ja tenien assignada al pressupost de 2019, la cosa anirà a pitjor.

 

No cal dir que aquestes dues inversions són del tot imprescindibles per acompanyar el creixement del nostre barri, pel que traslladarem a l'ajuntament la nostra voluntat de crear un grup de treball específic, amb l'objectiu de poder impulsar-les i recuperar el temps perdut.

D'altra banda, hi ha actuacions que s'han quedat a mig camí. Aquest seria el cas de la millora del Bosc de Volpelleres i la rehabilitació de l'Estanyol de la Guinardera. En tots dos casos, els treballs s'han començat, però, tot i que en el cas del Bosc ja podem gaudir d'una part important de la millora, encara hi ha fases pendents d'executar.

Pel cantó positiu, hem de celebrar que el Mercat de Volpelleres per fi ha vist la llum aquest 2019. Ara cal que noves botigues apostin pel nostre barri perquè estigui 100% operatiu.

El que no ha fallat aquest 2019 ha estat l'arribada de nous veïns al barri, així com noves edicions de la Diada del Joc i l'Esport, el Cinema a la Fresca, la Festa Major i el Nadal a Volpelleres. Gràcies per acompanyar-nos un any més. Bon Nadal!

 
Comentaris

Destaquem