Balanç 2023 i horitzons 2024 de la Xarxa de Dones Empresàries i Emprenedores de Sant Cugat

'Per al 2024, s'ha plantejat reforçar la representació de les empresàries de Sant Cugat dins de la mateixa Xarxa, buscant oferir-los una presència més destacada i influent'

L'any 2023 ha representat un període important per a la Xarxa de Dones Empresàries i Emprenedores de Sant Cugat (XDESC). Un any de transformació i consolidació, centrat en la seva professionalització. Aquesta consolidació ha implicat canvis conceptuals significatius, com la inclusió del terme "empresàries" al costat d'"emprenedores", reconeixent així la diversitat i el rol clau d'aquest nou perfil dins de l'associació.

La nostra sòcia honorífica, Joana Amat, ha representat un referent inspirador per al futur de la Xarxa, aportant experiència i estil de lideratge. I la implementació dels Cercles de Coneixement ha ofert un espai valuós per a compartir experiències reals i enriquidores entre les nostres sòcies, tot creant una xarxa més interconnectada i col·laborativa.

I per al 2024, s'ha plantejat reforçar la representació de les empresàries de Sant Cugat dins de la mateixa Xarxa, buscant oferir-los una presència més destacada i influent. Aquesta estratègia no només augmentarà la visibilitat dels talents locals, sinó que també fomentarà la col·laboració i el creixement conjunt.

Aquestes estratègies i reptes del 2024 marquen un pas més enllà en el compromís d'aquesta Xarxa per contribuir a la construcció d'un entorn més igualitari i inclusiu, no només a Sant Cugat sinó també més enllà de les seves fronteres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem