Barcelona, capital nàutica. Sant Cugat, capital...

'Tenim una oportunitat d'or per apropar els punts forts de Sant Cugat a possibles inversors estrangers, a turistes, a amants de l'esport o de la cultura'

Fa uns dies vaig tenir l'oportunitat de conèixer el projecte de la Copa Amèrica Barcelona 2024 de primera mà, i vaig endinsar-me en el concepte de l'economia blava. L'esdeveniment esportiu es durà a terme a Barcelona aquest estiu - tardor, i el que està fent la Fundació Barcelona Capital Nàutica per organitzar-ho i involucrar a empreses, institucions i ciutadania és un exemple que pot servir-nos per estimular l'economia de zones properes a la capital catalana.

Inspirant-se en les Olimpíades del 92, la Copa Amèrica Barcelona 2024 tindrà una programació cultural on s'inclouran un total de 200 activitats; exhibicions, concerts, oferta gastronòmica... que permetran potenciar la relació de Barcelona amb aquest gran esdeveniment esportiu.

Moltes empreses comencen a formar part d'un ecosistema empresarial que s'està configurant per tal de generar noves oportunitats vinculades a totes aquelles activitats econòmiques dels camps aquàtics, el que en diem economia blava. Des de Sant Cugat, també tenim una oportunitat per aprofitar un esdeveniment que ens portarà milions de visitants i tornarà a posar Barcelona i Catalunya al centre del món.

Tenim una oportunitat d'or per apropar els punts forts de Sant Cugat a possibles inversors estrangers, a turistes, a amants de l'esport o de la cultura, per seguir reputant la nostra ciutat i enfortir l'economia de la zona.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem