Barreges úniques

Si encara així prefereixes comprar: fes-ho de manera meditada, i no compulsivament

Vet aquí la Barbie, la Flor, la Maya, la Wilma, el Bonté, l'Agata, la Lila-Dhu, el Nike, la Brandy, l'Hugo, la Rita, la Zira, la Pumba, el Fabio, la Loba, el Quico, el Brownie, la Lola, el Troll, la Sara, el Tranko, el Nacho, la Lobita, el Romeo, la Zoe i el Top, els vint-i-sis gossos que tenen la malaurada cosa en comú que viuen pendents d'una segona oportunitat i que van desfilar a Sant Cugat en l'última jornada d'adopcions organitzada per la PAS per poder trobar-los una família que els estimi com es mereixen.

Tenien vides felices i no tan felices, però han viscut experiències pertorbadores que els han fet tocar fons i que ara mateix estan reclosos en gàbies de protectores tots ells anhelant que arribi el "dia". Alguns fa molts anys que són allà esperant...

Adoptar és un vertader acte d'amor. Les persones que decideixen sortosament adoptar han de ser conscients que és una decisió que implica un cert sacrifici i un compromís de tot cor.

A més a més, l'única manera efectiva de controlar-ne la sobrepoblació és esterilitzant-los, l'altra paraula clau que molta gent encara posa en dubte no sé per què. Amb una simple operació rutinària, deixarà de tenir zel, cessarà el marcatge territorial i es podrà desenvolupar amb tota normalitat.

No és cert que les femelles hagin de parir obligatòriament una ventrada abans de ser castrades; i el que és cert és el drama al qual estan obligats a viure els animals en refugis atestats d'"animals que sobren". Esterilitzar al teu animalet és fer-te responsable no només per la seva salut sexual, sinó també pel problema públic de sobrepoblació i abandonament.

No compris animals: adopta'ls!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem