Benvinguda, Festa Major de Valldoreix!

'Sense la participació del nostre teixit associatiu no seria possible viure la Festa Major, i sense la vostra assistència tampoc la podríem gaudir'

Com cada setembre arriba la Festa Major de Valldoreix, aquest any més ambiciosa que la de l'any passat per les condicions de la pandèmia, però encara sense ser la Festa Major que voldríem. Tot i això, l'hem preparat amb molta il·lusió, amb la col·laboració de les entitats culturals, esportives i associacions veïnals. Sense la participació del nostre teixit associatiu no seria possible viure la Festa Major, i sense la vostra assistència tampoc la podríem gaudir. Per això us esperem!

Com veureu al programa, els espectacles són de petit format i només es pot assistir amb l'entrada reservada a causa de l'aforament limitat, mantenint en tot moment l'ús de la mascareta i respectant l'espai assignat seguint totes les mesures de seguretat sanitària. Demanem a tots els assistents vetllar per la salut de tothom, perquè la responsabilitat és de tots i totes i serà l'única manera de frenar la Covid-19 i recuperar el ritme social a les nostres vides.

A la Festa Major d'enguany no faltarà el Pregó i les tradicionals Havaneres i la Mostra d'Art de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, celebrarem els 25 anys dels Marxosos del Vallès, tindrem actuacions familiars i concerts de diferents estils com gòspel, Pop-rock, jazz i soul. Una gran varietat perquè tots els públics puguin gaudir i viure-la acompanyats.

Una novetat, per primera vegada Els Trabucaires donaran la benvinguda als Gegants, no us ho perdeu perquè tindreu una sorpresa!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem