Benvolguts valldoreixencs i valldoreixenques

Moltes gràcies per confiar en nosaltres

Un cop esdevingudes les eleccions al nostre poble, és hora d'agrair sincerament a tots els que heu fet ús d'aquest legítim dret de poder votar. Poder votar significa poder opinar positivament o negativament sobre la tasca feta en el darrer mandat on hem estat governant.

Les urnes han parlat i han dit que els veïns tornen a fer-nos confiança durant 4 anys. Hem tret millor resultat que mai a la presidència i hi hem sumat 3 vocals a la junta de veïns.

És veritat que ens manca un vocal per tenir majoria al plenari municipal, però tractant-se del bé comú per Valldoreix, vull creure que serà fàcil posar-nos d'acord per aprovar tot el que siguin millores a la nostra vila.

 

Vull agrair a tot el nostre equip la feina feta en els darrers 4 anys i a totes les persones que ens han donat suport durant tota la legislatura, durant la campanya i també a les urnes.

Moltes gràcies per confiar en nosaltres. Volem ser mereixedors de tots els que ens heu votat i també d'aquells que no ho heu fet. Tots sereu atesos i escoltats. No dubteu que així serà!

A Valldoreix ens vam presentar sota la candidatura de Junts per Valldoreix que, conjuntament amb Junts per Sant Cugat, es va crear amb la finalitat de seguir treballant per aquest model de poble que és un referent en molts llocs del nostre país i que cohesiona una manera de viure i de ser com a societat.

Aquests 4 anys vinents seguirem amb aquests projectes que teníem encarrilats; de natura, de mobilitat, de respecte i millora per l'entorn, del medi ambient, etc. i de serveis a l'alçada de les persones que conformen el nostre poble. Treballarem perquè tot això sigui possible dins d'un marc de seguretat (tant a les nostres cases i carrers com a les places de la vila). Aquesta és una qüestió que preocupa a la ciutadania i també a nosaltres. De la mateixa manera que ens amoïna que el jovent no trobi un lloc on viure d'acord amb el seu poder adquisitiu. Seguirem cercant el consens amb Promusa per assolir més habitatges de protecció oficial i buscarem altres serveis, eines i mitjans d'ajuda i de suport.

Volem treballar constantment pel millor Valldoreix, col·laborant i demanant suport, participació i implicació a l'Ajuntament de Sant Cugat per poder teixir complicitats i enteses en tots els sentits i, així, poder aportar el màxim de millores a Valldoreix.

Visca Valldoreix!

 
Comentaris

Destaquem