Benvolguts veïns i veïnes de Valldoreix

Valldoreix es mereix tot l'interès per part dels seus habitants, per tal de convertir-se en el lloc que volem

Us vull donar les gràcies a totes i tots els qui heu participat en les darreres eleccions municipals exercint el vostre dret a votar. Valldoreix es mereix tot l'interès per part dels seus habitants, per tal de convertir-se en el lloc que volem. I votar és la millor manera de poder-ho dur a terme.

Moltes gràcies també a totes les persones que ens heu fet confiança, tant a la formació política de Junts per Sant Cugat-Valldoreix com a la meva persona. Aquest fet m'omple d'il·lusió i d'energia per poder continuar treballant cada dia pels nostres veïns i veïnes i per la nostra vila, amb empenta i força.

 

Els resultats de les eleccions han estat, en molts casos imprevisibles i plens d'incertesa pels pactes posteriors fets entre partits de diferent ideologia política. Pel que fa a Valldoreix, ens trobem en una situació una mica curiosa. Per una banda, hem obtingut la presidència de l'EMD i tres vocalies de Junts per Sant Cugat-Valldoreix, amb el qual sumem 4 vots. D'altra banda, l'oposició ha aconseguit les 5 vocalies restants. Com a president espero que, tot i que tenint majoria de vots els vocals de l'oposició, això no acabi afectant l'interès de tots de fer un millor Valldoreix cada dia.

Des del govern de l'EMD emplacem tota la ciutadania a què participi amb les seves propostes i idees per tal de millorar el nostre entorn i la nostra societat. Plegats hem fet moltes coses a Valldoreix els darrers vuit anys i ens en queden moltíssimes per fer encara.

És el nostre deure treballar sense defallir per millorar tot el que calgui i amb el suport de totes i tots ho farem possible. Som-hi!!!

Us dono les gràcies de nou i us emplaço a què participeu amb nosaltres a somniar un millor Valldoreix.

 
Comentaris

Destaquem