Bizarrap

'Tenir una bona autoestima sempre és positiu, però si ho mesclem amb la humilitat, llavors la barreja encara és més bona'

He conegut al Bizarrap gràcies a la cançó que ha fet amb Shakira i que ha creat tant de rebombori. Al veure el vídeo vaig voler investigar qui era aquell noi que estava en un segon pla i de qui quasi només s'hi veu les seves mans.

Pels qui no el coneixeu, Bizarrap és un DJ, compositor i productor musical argentí de només 24 anys. S'ha fet famós per les seves "sessions", que són 53 cançons que fa en col·laboració amb altres artistes i que han tingut molt d'èxit. He estat escoltant i analitzant les lletres d'algunes d'elles (en especial, les que ha fet amb Duki, Paulo Londra i Villano Antillano i altres).

He de dir que, musicalment, Bizarrap té un gran talent, però hi ha una cosa que m'ha sorprès molt de la majoria de les cançons i és la visió que els artistes tenen d'ells mateixos: hi ha un ego catedralici. Enmig de les cançons es van comparant amb altres persones i es consideren els "Kings" en tot! Tenir una bona autoestima sempre és positiu, però si ho mesclem amb la humilitat, llavors la barreja encara és més bona.

Tots tenim la temptació de l'orgull, però que maco que és viure i treballar amb gent humil. Si el Bizza fes una session amb Jesús, s'adonaria que, tot i ser Déu, Jesús és «benèvol i humil de cor».

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem