Bombers en lluita, societat desprotegida

Sens dubte el sentiment és de desencís, fa temps parlem d'incrementar els recursos als Bombers que ens ha de donar servei

Fa setmanes que els grups municipals rebem escrits de bombers i dels seus sindicats denunciant la situació de precarietat amb la qual estan aquests servidors públics. Fa anys que estan avisant que ells i els voluntaris no poden continuar garantint un bon servei amb les condicions en què estan atenent les diferents emergències en les quals actuen. És un assumpte de deixadesa del govern que mira cap a una altra banda mentre TOTS els serveis públics es van deteriorant i minvant recursos.

Aquesta setmana els socialistes de Sant Cugat hem treballat conjuntament amb el nostre grup Parlamentari, els companys de Rubí i Castellbisbal per entrar una proposta de resolució sobre la manca de recursos humans i materials del Parc de Bombers de Rubí-Sant Cugat-Castellbisbal, per incrementar la plantilla de Bombers, garantir un servei efectiu, augmentar els mínims del torn de guàrdia, renovar el material caducat, i dotar d'un camió escala. Cal insistir que aquest Parc és un dels 4 de tot Catalunya que disposen d'un vehicle químic i que en cas d'emergència deixaria en estat crític el Parc i la impossibilitat de realitzar serveis simultàniament.

També hem pogut treballar amb altres grups municipals de fer una acció conjunta de suport al Parc de Bombers i als seus treballadors i treballadores, esperem poder comptar amb el suport majoritari o total del ple.

Sens dubte el sentiment és de desencís, fa temps parlem d'incrementar els recursos als Bombers que ens ha de donar servei, ha sorgit diverses vegades el debat i poques les actuacions dels tres darrers governs Mas, Puigdemont i Torra. Cal posar fi a aquesta agonia que ens afecta a tots.

 
Comentaris

Destaquem