Bon Nadal!

'Aquests dies al Monestir preparem unes celebracions molt boniques, així que t'animo a assistir-hi per poder-te desitjar personalment un molt bon Nadal!'

La celebració d'aquest Nadal a Betlem serà molt diferent: la guerra de Gaza fa que es visqui en un ambient bèl·lic i, per tant, les metralletes i els controls prendran el protagonisme als peregrins que cada any van allà a celebrar el naixement de Jesús. Quan entres a la basílica de la Nativitat de Betlem (el lloc on es commemora el naixement de Jesús) hi ha una cosa que sorprèn només arribar: la seva porta. És una porta molt petita que quasi recorda la que les botigues de Joguines de l'empresa Imaginàrium tenien per als infants.

La porta de la Basílica t'obliga a ajupir-te una mica per entrar, ja que mesura un metre i mig. Un cop traspassada, accedeixes a una gran basílica del segle IV. Aquesta entrada és coneguda com la porta de la humilitat, ja que per poder entrar en el misteri de Nadal i comprendre'l cal fer-se petit com un infant.

A Betlem se'ns manifesta la identitat d'un Déu humil, un Déu que es fa infant i a qui no li sap greu viure en una establia i descansar en un pessebre. Tant de bo que aquest Nadal ens recordi la importància de ser humils! Aquests dies al Monestir preparem unes celebracions molt boniques, així que t'animo a assistir-hi per poder-te desitjar personalment un molt bon Nadal!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem