Bona impressió

'Els Gausacs van descarregar amb seguretat i solvència el 3 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7, tot i que amb una certa lentitud, lògica a l'inici del curs casteller'

Tant a les entrevistes de feina com quan coincidim per primer cop amb la família de la nostra parella mentre estem festejant, és important causar una bona impressió inicial. I és rellevant aquesta primera imatge, perquè sovint ajuda en la relació posterior.

Doncs els Castellers de Sant Cugat van causar una molt bona impressió en la seva presentació a la primera sortida de la temporada 2023, que no era altra que l'actuació de les colles de Sant Medir. La trobada castellera, que enguany se celebrava a la plaça de la Virreina del barri de Gràcia (Barcelona), va ser àgil com acostuma a passar a les primeres actuacions de la temporada en què les colles no estan pensant en grans objectius, sinó en el rodatge de tot l'engranatge per posar-lo a punt.

Els Gausacs van descarregar amb seguretat i solvència el 3 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7, tot i que amb una certa lentitud, lògica a l'inici del curs casteller. En una plaça plena de gom a gom i amb molta presència de públic forà, amb els de la camisa verd Collserola, van actuar també els Castellers de Sants (4 de 7, 4 de 7 amb l'agulla i 3 de 7), els Castellers de la Vila de Gràcia (3 de 7, 4 de 7, 4 de 6 amb l'agulla) i els Castellers de Sarrià (4 de 6 amb l'agulla, 2 de 6 i 3 de 6).

Molt bona primera presa de contacte amb la plaça en un cap de setmana en què la ciutat de Sant Cugat ha estat l'amfitriona de la 27a Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller, on es van concentrar més de 200 persones de 51 colles castelleres per debatre, compartir experiències i aprofundir en el coneixement per seguir vetllant per disminuir el risc potencial de lesió d'aquesta activitat cultural.

Gausacs, amunt!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem