Bones Vacances

Com cada any ja ens han arribat les vacances d'estiu i jo reviso l'argumentari de l'any passat i com les coincidències amb l'argumentari del present són aclaparadores estava pensant a fer un "corta i pega" i article enllestit, però algú m'ha dit que se'm notaria una micona i que millor no.

Així doncs us desitjaré bones vacances, que cuideu la pell de les malifetes del sol, que vigileu els nens a la piscina, platja, etc. Cura amb els entrecots, graellades, brotxetes, etc. Que vigileu també les begudes carbòniques ensucrades (enguany han descobert que de saludables res de res).


En fi que us cuideu tots que la tornada s'acosta i els de sempre, com sempre, ens han de fotre durant tot el curs que s'acosta. De tota manera no tenim, segons ens diuen els que hi entenen, que patir pel nostre futur immediat doncs la recuperació econòmica ja és un fet, els bancs van bé, les multinacionals van bé, els polítics van bé i la resta de personal va...

En política passa igual que amb les begudes carbòniques, després de quaranta anys ara hem descobert que la "famosa transició espanyola" és un fet poc explicat doncs algú es va oblidar d'acabar la frase. En realitat va ser la "famosa transició espanyola del franquisme al neofranquisme".

Bé un lapsus el pot tenir qualsevol i un lapsus d'esperit democràtic bastants més. Però no patiu, ells ens deixen dir ximpleries al Twitter i al Facebook, permeten que els progres del moment facin també de les seves i alguna cosa més de poca importància tenint sempre en compte allò de: "que todo cambie para que todo sigua igual o peor que siempre" (mira que son bobos esos del pueblo, je, je...)

Bones vacances

 
Comentaris

Destaquem