Buscant cantants per Pedra i Sang

El tradicional espectacle de Nadal de Sant Cugat Pedra i Sang escalfa motors de nou. Els cor i els diferents actors es preparen per iniciar els assaigs ben aviat. Primer, però, hi ha les audicions per captar noves veus per formar part del Cor de Pedra i Sang 2011. El proper càsting de veus serà el dilluns 17 d'octubre de 22 a 24 hores a la Casa de Cultura, al costat del Monestir.

Aquesta convocatòria em recorda quan em vaig presentar anys enrere per formar-hi part. I després d'una bona estona i molta paciència per part de la directora teatral Dolors Vilarasau i de l'aleshores director del cor, Jordi Piccorelli, em van dir molt amablement que no tenia massa aptituds corals. És a dir, que entonar, entonar... no és precisament el meu fort. No em van descobrir res, conec força les meves mancances musicals, però era tanta la il·lusió que em feia formar part del grup d'intèrprets de Pedra i Sang que em vaig presentar el càsting sense dubtar-ne.

Anècdotes personals a banda, animo a tots aquells que tenen aptituds i que, a més, els agradaria passar els nadals rememorant l'assassinat de l'abat Biure al Monestir la nit de Nadal i la seva llegenda que no s'ho pensin dues vegades i que acudeixin a la cita del proper dilluns. Segur que no se'n penediran.

A més, enguany hi ha una certa renovació del grup d'actors per les baixes de Joan Berlanga, Joan Fàbregas i Jaume Pla. Imagino que enguany els tres estaran entre el públic gaudint, com ho fan cada any un munt de santcugatencs, amb aquest espectacle tan nostre.

Segueix @josepmvalles al Twitter

Més informació
 
Comentaris

Destaquem