Cal consolidar el canvi

'Els i les socialistes hem demostrat ser un actiu del govern de la ciutat, ara toca consolidar aquest projecte, agafar més força, amb solidesa i capacitat de tirar endavant projectes'

El canvi a Sant Cugat es va gestar fa tres anys. En aquest temps hem hagut de posar en ordre al desori de l'Ajuntament: contractació, urbanisme, llicències, espais i entorns escolars, el creixent ús de la bicicleta, pacificació, transport públic, manteniment d'equipaments municipals, qualitat de l'aire, zona de baixes emissions, flota municipal sostenible, deixadesa de la neteja viària i recollida de residus, manca de polítiques d'habitatge... en són una mostra.

També hem estat capaços de fer front a qüestions sobrevingudes: temporals, aiguats, la Covid-19 o la crisi dels refugiats, no hi ha qui discuteixi l'esforç realitzat, i que sàpiga que hem posat a l'abast tots els recursos necessaris per pal·liar l'afectació sobre els serveis i les persones, posant en marxa mesures, mobilitzant milions d'euros aquests anys.

Els i les socialistes hem demostrat ser un actiu del govern de la ciutat, ara toca consolidar aquest projecte, agafar més força, amb solidesa, i capacitat de tirar endavant projectes, iniciats i futurs. Per això he fet el pas endavant, vull liderar aquest canvi i encapçalar la candidatura del PSC a Sant Cugat, refermant el compromís amb el municipi, amb cada un dels barris i el veïnatge, per la millora dels serveis municipals pensant en les persones, treballant perquè no caiem de nou amb el conformisme d'una ciutat que no és capaç de projectar el seu futur, i afrontar el repte de l'agenda urbana i de l'agenda 2030.

Des de la proximitat, des de l'empatia, des de la sensibilitat dels veïns i veïnes a peu de carrer. Tenim lideratge, tenim equip, tenim projecte i estem preparats per consolidar el repte iniciat del canvi.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem