Cal continuar el canvi

'Quatre anys després, tindré l'oportunitat de tornar a formar i liderar un equip capaç d'assolir l'alcaldia'

Recentment, he estat elegit pels companys i companyes del PSC Sant Cugat com a candidat a l'alcaldia de Sant Cugat i vull agrair la confiança dipositada en mi per continuar el projecte socialista a la ciutat. Quatre anys després, tindré l'oportunitat de tornar a formar i liderar un equip capaç d'assolir l'alcaldia.

Durant aquest temps hem pogut demostrar que sabem gestionar, que estàvem preparats per governar, que seríem decisius i així va ser. En aquest temps, Sant Cugat ha avançat en drets, hem fet virar el rumb, hem plantejat vertaderes polítiques socials i de suport al teixit productiu i al comerç, hem adoptat l'economia local a les necessitats de la ciutadania, i estem posant recursos i capacitat de treball per mantenir la ciutat en les condicions que els i les santcugatenques ens mereixem, però per fer-ho, necessitàvem endreçar l'Ajuntament, actualitzar i dimensionar els contractes de serveis per donar resposta a la realitat que ens envolta, creant projectes i programes que ajudaran a la ciutadania a desenvolupar-se, i pensant i planificant la ciutat del present i del futur.

Per això estic disposat a liderar la continuïtat del canvi, des de la responsabilitat, el rigor, la serenor, la reflexió, des de l'experiència i la coneixença del municipi i de tots els seus racons i indrets, per això estic segur que farem prosperar molt més aquesta ciutat metropolitana i vallesana, amb els serveis necessaris perquè ningú es quedi enrere, pensant amb tothom i projectant els valors de solidaritat, igualtat, germanor i progrés. Seguirem treballant perquè, amb nosaltres, #StQavança

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem