Per què cal demanar cita al dentista per al teu fill?

'La visita periòdica a l'odontopediatre ajuda a identificar els problemes i tenir hàbits saludables perquè la boca es mantingui sana'

El tractament d'ortopèdia en nens s'aconsella a partir dels 6 anys, ja que pot prevenir problemes més complexos i pot reduir el temps d'una ortodòncia posterior. A més, es poden obtenir resultats que serien impossibles d'aconseguir un cop han acabat de créixer i desenvolupar-se els maxil·lars. Amb el tractament de l'ortodòncia interceptiva es pot guiar el creixement de la mandíbula i maxil·lar i es poden corregir hàbits orals perjudicials per al desenvolupament. En alguns casos i, si es diagnostica a temps, l'ortodòncia interceptiva pot eliminar completament la necessitat de bràquets o alineadors i de la cirurgia facial.

D'altra banda, la prevenció de la salut bucodental és fonamental tant en nens com en adults. Cal tenir en compte que en aquest moment de desenvolupament infantil és molt més senzill tractar problemes de la mossegada, de la parla i fins i tot de la respiració. La visita periòdica a l'odontopediatre ajuda a identificar els problemes i tenir hàbits saludables perquè la boca es mantingui sana. La càries dental és, per exemple, una de les malalties cròniques més comunes a la infància i la patologia més comuna relacionada amb la salut bucodental en nens. El millor és portar els teus fills al dentista cada 6-12 mesos per prevenir aquests problemes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem