Cal desratitzar, el camí de Can Gatxet!

Insistents visites a les seves cases de rates grans com conills

Hem tingut la bona notícia que la instal·lació d'aparells electrònics a l'entorn dels Quatre Cantons de la nostra ciutat ha estat un sistema eficient per eradicar les rates dels carrers que integren aquesta zona de la ciutat, que en podríem dir el rovell de l'ou urbà. Cal felicitar la iniciativa municipal!

Ara bé, els ciutadans que pateixen la mateixa plaga de rosegadors a la ciutat de Sant Cugat també haurien de gaudir del mateix benefici municipal, encara que visquin a un quilòmetre del centre principal.

És un fet constatat que diversos veïns del Camí de Can Gatxet han rebut de fa temps insistents visites a les seves cases, de rates grans com conills, procedents de la via dels FGC, segons l'empresa de desratització que vetlla aquesta funció; no cal dir a càrrec de les Comunitats de propietaris.

Atesa la importància del tema, per a una ciutat que llueix sempre de neta i polida, malgrat aquesta realitat, no sembla improcedent, demanar al polític que pertoqui, la seva actuació. Estic parlant de diversos habitatges existents a l'esmentat carrer, des del número u fins a l'accés als túnels de Vallvidrera. Tot amb tot, cal dir, que la tasca no serà fàcil, sense una inspecció seriosa, doncs els animals referits, sembla que nien entre murs aïllants de les façanes i, en conseqüència, els veïns no poden actuar particularment, limitant-se a contractar empreses especialitzades, com ja fan sense èxit.

 
Comentaris

Destaquem