Cal més col·laboració ciutadana, som uns incívics

Jaume Cifuentes es queixa de la gestió dels voluminosos a Sant Cugat

Aquest titular és un refregit de dues intervencions magistrals de dos servidors públics del nostre poble. La primera part de l'alcaldessa i la segona del regidor de Serveis urbans. Hi ha una cosa que no acabo de pair com és el fet que els polítics són els únics empleats que es poden permetre insultar a qui els paga i a qui haurien de servir. I nosaltres a callar.

El tema venia per la recollida de voluminosos, que un veí de Mira-sol es queixava que la cosa no funcionava i l'alcaldessa hi assentia i amb dit acusador assenyalava al culpable. L'altre val més ignorar-lo.

El fotut del cas és que estic d'acord amb ells. Som uns incívics que deixem els voluminosos fora d'hora, contractem empreses pirates per fer pedaços per casa i tiren les runes pel carrer per no haver de pagar taxes i ens passem pel forro les normes i disposicions que els nostres polítics amb tan bon criteri ens imposen.

Doncs mireu, sra. alcaldessa i senyor regidor, estem tips de pagar per tot. Que si l'IBI, l'impost metropolità de l'AMB, el pal dels residus que ens ve en la factura de l'aigua, també de l'AMB, carai amb l'AMB!, ara el CO₂ i els que vindran.

Llavors sabeu què heu de fer? Doblar el servei de recollida i, si no n'hi ha prou, triplicar-lo, i si amb això tampoc n'hi ha prou, passar cada dia, que amb el que paguem encara hauríeu de donar un premi a qui més en tira.

Perquè ja el que trobo d'acudit, és el lletreret adhesiu vermell que enganxeu als voluminosos que hi ha al carrer que diu: "voluminosos fora d'horari". Com si el que ho tira no ho sabés. Menys lletrerets i més recollir!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem