Cal fer quelcom més que vacunar-nos

"Només quan el 85% de la població estigui vacunada de la COVID, podrem prevenir la malaltia i tornar a viure com ho fèiem abans"

Hem acabat amb ganes l'any 2020 i amb més d'una vacuna per a la Covid registrada i la campanya de vacunació en marxa, però tot el dolent no desapareixerà l'any 2021 si no fem quelcom més que vacunar-nos. Hem descobert una nova infecció i tot el que és capaç de provocar. Fa un any no ens podíem imaginar que per un virus tot el món s'aturés. Els primers dies del confinament total, vàrem poder mesurar el gran impacte que l'activitat humana té en la natura, la salut i en l'economia. Hi havia molta menys contaminació, vàrem veure animals que no sabíem que hi eren a prop nostre. La natura va mostrar-se tal com és.

 

Només quan el 85% de la població estigui vacunada de la COVID, podrem prevenir la malaltia i tornar a viure com ho fèiem abans. Cal seguir en alerta. Però realment podem permetre'ns tornar a viure com abans? La prevenció és sempre la millor opció i amb l'experiència viscuda, hem après que no necessitem tantes coses per viure, que no podem seguir contaminant tant l'aire i la terra. No podem ser tan consumistes ni generar tants residus. Que hem de cuidar-nos menjant de manera sana, fent exercici, estar en ambients airejats, no fumar. Ens hem de vacunar de la Covid i també de la manera contaminant de viure que teníem abans de la pandèmia, per què la nostra vida i la dels nostres fills i néts està en joc si no canviem seriosament la manera de viure. Hem de ser més respectuosos amb el medi ambient i amb els recursos naturals, que han de ser ben utilitzats i distribuïts per no comprometre el futur de tothom. Previnguem i anticipem-nos al futur. Vacunem-nos de tot el dolent. Cuidem la natura i la teva vida. Vacunat per la vida

 
Comentaris

Destaquem