Calendari 2023

'Un calendari carregat amb 24 actuacions distribuïdes des del 3 de març fins al 19 de novembre, incloent-hi una pausa el mes d'agost'

Els Castellers de Sant Cugat ja han fet públic el seu calendari d'actuacions de la temporada 2023. Un calendari carregat amb 24 actuacions distribuïdes des del 3 de març fins al 19 de novembre, incloent-hi una pausa el mes d'agost.

Les actuacions de casa seran les habituals, destacant-ne les dues de Sant Ponç el mes de maig; les dues de Festa Major a principis de juliol; l'actuació de la llotgeta a mitjans de juliol; la de la Festa Major de Valldoreix a mitjans de setembre; la de la Festa de Tardor a finals d'octubre, i la diada de la colla a mitjans de novembre.

D'entre les colles convidades a aquestes actuacions a casa hi ha un bon grapat de les colles punteres del món casteller, com són els Minyons de Terrassa, els Castellers de Vilafranca, els Moixiganguers d'Igualada, els Castellers de Sants o els Castellers de Sabadell.

Pel que fa a les actuacions a fora de casa, les Gausacs es desplaçaran únicament per la província de Barcelona, i els llocs més destacats seran les ciutats d'Igualada, Vilanova, Terrassa, Sabadell, Barcelona -en diverses ocasions-, Llinars del Vallès, Sant Boi, Sant Quirze i Cerdanyola.

Un calendari al qual encara li queden algunes concrecions per tancar, però que té l'avantatge d'evitar grans desplaçaments, cosa que afavoreix la possible participació del màxim de camises verd Collserola. Un fet que ha d'ajudar a la regularitat en el nombre d'efectius i que pot provocar poder plantejar-se castells sempre al màxim nivell.

Aneu escalfant motors, que aviat ens hi posem.

Gausacs, amunt!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem