La cançó de l’enfadós

"En aquest cas vol dir que hem repetit mil vegades les mateixes reivindicacions, fins al punt que ja ens fan enfadar"

Potser només els més grans saben què significa “la cançó de l’enfadós”. En aquest cas vol dir que hem repetit mil vegades les mateixes reivindicacions, fins al punt que ja ens fan enfadar.

Per tenir dret a jugar a la “Tómbola de trastets” que les entitats de la TAULA DE LA GENT GRAN vam muntar per la Festa de la Tardor, calia respondre a la següent pregunta: Si poguessis manifestar un desig sobre alguna millora per a les persones grans de Sant Cugat, què demanaries?

Vam aconseguir més de 200 respostes i a més dels ajuts a domicili, l’habitatge digne i la millora de la sanitat i del transport, les més repetides van ser les de sempre:

1. Més casals i centres de dia. En concret desitgen horts, espais per a la gent gran, activitats culturals i a l’aire lliure, caps de setmana, ball i relacions intergeneracionals. N’hi ha 7, però la majoria en hores baixes.

2. Residències. Demanen que es resolgui el tema de la segona residència pública, més places concertades i més facilitat per entrar-hi i que es faci més control de la qualitat dels serveis que s’hi ofereixen.

3. Voreres i paviment. Insisteixen que s’han de millorar les rajoles i els escocells dels arbres. No s’hi començarà a posar remei de veritat fins que tinguem una desgràcia mortal, perquè sembla que no n’hi ha prou amb les ensopegades i caigudes que deriven en fractures de canell, d’espatlla o de fèmur.

4. Bona companyia o acompanyament. Posen l’accent en el fet que hi ha massa persones que viuen soles i que necessiten algú que estigui per elles.

Si us plau, algú de l’Ajuntament s’ho pot apuntar?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem