Hem canviat

'Ha estat difícil adaptar-se al teletreball; ha costat, gairebé ens tornem bojos, però al final, hem canviat molt'

Lluny queden desplaçaments "innecessaris", reunions més llargues del compte i una quantitat enorme de detalls que ens robaven molt de temps. Li hem guanyat temps al temps. Podem tenir més presencia a on se'ns necessiti, ja sia treball com família. Amb el model de treball que teníem, el que normalment sortia perdent era la família.

A les emprenedores aquesta combinació de despatx amb teletreball ens ha beneficiat moltíssim. Evidentment ha d'anar acompanyat d'una bona organització, del que també n'hem après molt durant la pandèmia, amb els webinars, cursos i tantíssimes oportunitats de continguts que ens han arribat a les mans per aprendre a tenir més eficiència.

Pel que fa a les marques, empreses, negocis, hi ha clarament un canvi; més voluntat d'oferir un millor servei. Tot ha costat molt; cada venda és un petit miracle, que ara valorem i cuidem molt més. Som a finals d'octubre, 18 mesos des que ens van confinar. Ja pràcticament hi ha un 80% de la població vacunada i aquella incertesa tan gran que ens consumia tot just fa un any, s'esvaeix.

Els ànims es van recuperant i hem canviat. Des de la XDESC volem transmetre un missatge en positiu de tot el que hem après. Es pot ser dona, emprenedora i gaudir de la resta que compon les nostres vides. Hem canviat i... hem guanyat temps!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem